torsdag 10. november 2011

Är det rett att gps-övervaka barn? (VIDEO)

KOLLA SISTA UTVECKLING: MICROCHIPPING MED ELEKTRONISKA TATOVERINGAR  >>>
Trolig kan detta betyda att det inte längre är omöjligt, så som K.Albright hävdar på videon, att tillföra en människa microchip via en vaxccin.

I SvD Opinon i dag discuteras om det är rett att gps-övervaka barnen.
Är det rett att sätta en microchip i barnens kläder för att övervaka dom?  For det är det det är – en microchip.
Ingen är emot att man skall ta hand om barnen på bästa sätt. Men man måste vara klar över att om man säger A, så kommer B. Barnen kan ta av sig jackan med microchipen – så blir nästa steg att plassera chipen under huden på armen i stället.  Så tappar de inte bort den. Är det rett?  Skremmande tycker jag. Men det finns redan i dag. Vad med gamla som kan gå vilse? I USA finns redan ålderdomshem som har microchippad sina gamla – är de dementa, kan de inte en gång säga nej till det.
Man måste också vara klar över att på microchippet finns också annan information. Info om din hälsa. Info om din genetiska data som dina fingeravtryck och biometri – DITT DNA, DIN IDENTITET.

I de nya EU passen/idkorten finns denna microchip, och hur många vet om det, vad det egentligen innebär? Info om din ekonomi kan också läggas in – och du kan ingenting göra åt det när det först är här.

I Kina finns en jättestor by som där microchipping är på god väg att genomföras. Avläsningsutstyr till microchipperna kan sättas på alla bygg, dörröppningar, trär i parkar – överalt. De anställda kan spåras enda in på toaletten.
 I den här byn kan man inte göra någonting utan chipen, inte jobba, inte en gång äga eller hyra lägenhet. Och även namn och adress på din hyresvärd står i dom här kinesernas chip.

Jo, det är många fördelar, men man måste vara klar över vad som kommer sen. Om man har et id-kort med så mycke sensitiv info – om det så blir stulet ifrån dig, så kan du inte få et nytt DNA, slik du kan få en ny pinkod från banken. Då har du tappat din ID. Därför vill den nästa farliga utvecklingen vara att sätta microchipen under huden, på armen eller i pannan.

Jag undersökte norska förhållanden då jag kollade det här, men det är nog samma i Sverige. De flesta europeiska länder har ett nationalt ID-kort som skall ersatta passet. Det var svårt att hitta information om chip eller microchip. På Polisens webbsidor om pass sto det "elektronisk bricka" och "biometrisk information". Det är altså chipen. RFID är det man skal kolla efter om man skall hitta information om chip. Radio frequency identification-RFID.  

Säkerheten för lagring av infon i ID-korten och passen är inte god nog. Andra kan skaffa sig avläsarutstyr och tappa ditt kort för din ID, som när du lämnar ditt pass på hotell eller hos hyrbil.
Du har i dag ingen garanti för att främmande länder inte tappar ditt pass för info när du passerar säkerhetskontrollen – och du vet inte vad de gör med den eller om andra igen får tillgång till den.

Tänk dig så om Hitler hade hatt microchipen. Vi vet inte hellre i vår oroliga värld vem som kan få makt i framtiden.  Vi bör inte lägga et sådant vapen i någon människas hand.


Om du har kollat Bibeln, vet du att det står där att detta med chip skall hända. Om du inte har kollat, så kan jag berätta det för dig, att det gör det. Den tekniska utvecklingen går jättesnabbt, så chipen som vi känner den i dag är nog bara förlöparen. Jag skall berätta varför jag tror det är så.
Det står att alla får ett MÄRKE på högre handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket.
Och det står att vi INTE skall ta detta märke.

När du ser dig runt i världen, forstår du kanske att det finns ont i den här världen. Det pågår en kamp mellan det onda och det goda, och det är viktigt att du bestämmer dig för att vara på lag med det goda. För det bästa är att Gud är i färd med att sätta stopp för det onda. Han vill att ALLA skall hitta till Hans stora kärlek och komma till Honom! Han försöker att nå dig med alla möjliga medel – genom din granne, din kyrka(vet du vad som är din kyrka? Ta reda på det!), det du ser i tidningen och på tv (Kanal 10, GodTV – kolla) – även genom dina drömmar försöker Han att nå dig. Därför att Han älskar dig. Han har skapat dig till att vara lik sig själv. Han vill vara tillsammans med dig, så om du vill ta emot Honom, så sänder Han sin Helige Ande till dig.

Och vad är det då? Jo, Anden är typ Guds närvaro, Hans kraft. Han vill hjälpa dig, ge dig glädje och kraft och kärlek, mycket kärlek! Han vill få dig att se saker på ett annat sätt, nämligen att Han har en uppgift precis för dig! Och Han vill att ni skall göra det tillsammans. Inte därför att Han inte kan klara det ensam – därför att Han kan absolut allt! Men därför att Han älskar dig…

Låter det häftigt? Knasigt, men häftigt? Därför att det är precis vad det är!
Så plocka fram Bibeln, någonstans ligger den, börja läsa om Jesus i Matteus, Markus, Lukas eller Johannes. Det var de som levde tillsammans med Jesus, finns ca i mitten av Bibeln, start på Nya Testamentet. Och ta dig till en kyrka. Där skall du bli önskat välkommen – säg att du vill veta lite om Gud – kanske finns en Alpha kurs du kan haka på. (Alpha Sverige.org)

Och efter ett tag vill du kunna känna själv i hjärtat att Gud är på riktigt. Och om du låter Honom, vill Han hjälpa dig och plocka bort det som är ont och svårt och ersatta det med glädje och kraft.
I tunga tider är Han en tröstare, som kan lida med dig och hjälpa dig bära bördan.

Vi skall inte vara rädda för att det stormar runt om i världen – det betyder att det onda skakas och Guds kraft i oss skall växa. Och när allt har hänt som Bibeln säger skall hända, så vill allt ont försvinna, tillsammans med sjukdom och tårar!
Här kan du lyssna till en som har varit i himlen och fått en försmak – han kom tillbaka och har haft en fantastisk uppgift i sitt liv tillsammans med Gud – och har fortfarande!

Kolla Bob Jones berätta sin historia från himmeln >>>





2 kommentarer:

  1. Dette er viktig at folk vet om! Har lest masse om dette de siste dagene, kristen eller ikke; MAN BØR VÆRE IMOT denne slags teknologi. Hvis slikt som dette kommer i feil hender, kan det bli katastrofalt. Kunnskap= makt!

    Bra blogg! :)

    SvarSlett