fredag 9. desember 2011

Lär av historien angående hotet från Iran (VIDEO)




Se videon
”Rumours of War” nederst på sidan!





Det är viktiga historiska paralleller som Tuva Skånberg (KD), riksdagsledamot för Skåne län norra och östra, och John-Gunnar Forsberg, professor emeritus Lunds Universitet, trekker i Kristianstadsbladet i dag.
Joel Richardson's bok


Iran har truat med att radera Israel från jordens överflata. Vilket annat land lever under ett sådant trugsmål? Israel kämpar för landets existens. Och vi måste stå vid Israels sida.
Vi måste se att det är inte bara Israel som är trugad, men hela den vesterliga världen. Likheterna med Hitler-Tyskland är svärt tydliga – bara nu finns atomvapen inom rekkvidda. 
Alla politiker – och andra som vill upprätthålla vår fredliga värld – borde lesa Joel Richardson’s ” The islamic antichrist”, den ger grundlag för att förstå vad som driver dessa människor. 
Det är svårt för oss att förstå hur människor kan styras av religiös extremism, men dissa människor styrs av det de säger skrifterna(Koranen, Hadith) pålägger dem:
  • -     Den 12. Imam skall komma i de sista tiderna, och de skall själv framskynda   detta vid att skapa kaos och blodsutgytelse i världen.
  • -      Utrota alla judar, det skall ske vid att skilla hovud från kroppen
  • -      Alla kristna kan få välja att omvända sig till islam eller lida samma död
  • -      Islam har en gång varit ett stort maktcentrum, kalifat, och det skall genupprättas. 


Detta är drivkraften bakom hatet mot judarna - och också mot de kristna. 
Vansinne? Det spelar egentligen inte någon roll vad du och jag tycker – dessa människor tror på det.




”Om araberna la ner sina vapen idag, ville det inte finnas mer vald.
Om judarna la ner sina vapen i dag, ville det inte längre finnas ett Israel.”

Nästan hela Mellanöstern är nu i kaos, vi måste inte vara så vana med att se israelska och amerikanska flaggan brännas i gaterna att vi inte ”ser” den farliga situationen som eskalerar framför våra ögon.
Iran har vänner som Kina och Russland. Sen kanske vi skall tänka oss om vilka som är våra vänner. Det är inte tid för att se bort – det är tid för att tänka klart.


Det kan inte understreckas nog att dessa extrema islamister är något helt annat än den vanliga muslim. Är du muslim och läser detta, blir jag speciellt glad för en kommentar från dig.

Se Glenn Beck's "Rumours of War":

Del 1:




Del 2: 



Del 3: 



Del 4: 



Del 5: 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar