søndag 18. mars 2012

Vad sa kloka Einstein om livet och vår värld?


LYCKA:

Varje dag borde vi en stund  läsa och tänka på viktiga saker om LIVET...
Du vet, det här som  flyger så hastigt förbi om inte vi ser på det och önskar det välkommen...

Om vi stannar upp och går LIVET i mötes, vid att närma oss på ett annat sätt - uten alt detta som sloss om att fylla vår vardag och våra tankar  -
så kanske vi hittar att det är mer värdefullt än det som ofta sloss om plats i våra tankar, från tv, tidningar, press från alla håld... 

BIBELN är den mest underbara plats att hitta dagleg kraft, frid och gledje - och spänning.




 Många kloka människor har också levt sina liv på så sätt att de tagit kliv för dig och meg i livets vetenskap, kunnskap och uppenbarelser. Vi kan låta oss berika av deras tankar, och gledjas över att få ta del i den gemensamma knskap som ligger där för att upptäckas av längtande hjärtan.


Albert Einstein är en av de. Och visst är det en härlig sanning han säger här på den gröna postern - att alla är vi genier, på vart vårat sätt. Livet har spännande saker för oss alla, och vi skall respektera varann och känna att vi är alla lika värdefulla.


Gud kan röra vid människor för att ge glimtar av vem Han är och av sin storhet. Han benyttar både troende och inte troende människor. 
Svärt många forskare möter för eller senare på Gud i sitt arbete. Oavsett vad de forskar på, ALT är skapat på ett så underbart sätt att man forstår att det MÅSTE vara en Gud bakom. 
En Gud som älskar det som är vackert och som har koll på absolut ALLT...  :)




           

                                                                                                                             

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar