søndag 18. januar 2015

Statistik: Islams SANNA natur (video)

DR. Bill Warner visar dig en statestik av islams sanna natur

En av vår tids största frågor är: Vad är Islams sanna natur? 
Det populära svaret är att Islam är en av världens stora religioner, en fridfull religion, en grundläggare av världens civilization, och dens glansperiod var historiens högdpunkt. 
Det alternativa svaret är att Islam var en brutal, underutvecklad, kvinnoundertryckande, våldsam, intellektuellt trångsynt ideologi, som har som mål att utrota civizilationen. Vad är rätt? 

Dr. Bill Warner och Center for the Study of Political Islam (CSPI), har satt upp en statestik över innehaldet i Quran (muslimernas heliga bok), Hadith (det profeten Mohammed skall ha sagt), och Sira (det som omhandlar Mohammads liv).
Det är mer viktigt att känna Mohammad än Quran, säger Dr. Warner.
Mohammad är den stora förebild för alla muslimer. 

En exempel från Dr. Warners statestik är mängden av täxt som omhandlar jihad (helig krig):


En sammanlikning med Bibeln är viktig, för många tror att Quranens Allah är Bibelns och Kristendomens Gud. I verkligheten är de motsatser.
I denna tabell visas ord som omhandlar politiskt vald i henholdsvis Nye Testamentet, Gamla Testamentet, och de Islamska täxterna - sammanlikningen talar för sig själv:




Du kan själv läsa om Islams sanna natur, och kolla den översiktliga grafiken. Även interessant sammenlikning med Adolf Hitlers bok "Mein kampf" finns med.

Den statistiska analysen av Islam kan du läsa >> HÄR



Under kan du också kolla en av Dr. Warners videos om Islam (4 min):
Många säger att det bara är en liten minorität av muslimer som är extremister. Men hur liten är egentligen denna minorität av jihadister?







Kolla också:









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar