onsdag 11. februar 2015

Varför är det viktigt att bekämpa islamsk ideologi i Sverige? Pegida:Antirasistisk & politisk okorrekt

Chef för Europol Rob Weinwright varnar Europa mot islamsk terror. Foto: IBTimes, Reuters, Jerry




Europol chef Rob Weinwright uttalade efter terrorattackerna i Paris i januari 2015, att Europa står överför största terrorhotet sedan 11.september-attackerna, från mer än 5000 jihadister som åkt till Syrien och kan vända tillbaka. Vi har alla sett att det inte skall många till för att skapa terror.
Och det finns stora mörketal på antalet som åkt til Syrien för att kriga.
Det är svårt att få fram fakta i Sverige, och det är en politisk korrekthet som politikerna och media måste kasta i soporna om vi skall lösa de stora problem som vi står överför.
Vi läser varje dag i tidningarna om ett krig i Mellanöstern genomsyrat av en valdlighet världen alldrig har sett förut, ochett ökande hot som trugar säkerheten i hela Europa. Vi ser en växande radikalisering.

Pegida handlar inte om rasism eller nazism – men att stå upp mot en lika människofientlig ideologi, islam, som hade nära samarbete med Hilter under andra världskriget.
Rasister och nazister har inget i Pegida att göra.
Pegida Norge ropade: ”Ingen rasister i våra gator.”
Vi är alla Guds barn, och Han älskar oss alla like mycket.
Vi är alla värdefulla människor, med en fri vilja till att välja gott eller ont. 

Sekulära muslimer som omfamnar vår demokrati , underkastar sig svensk lag  och vill vara del av det svenska samhället, är flotta, fredliga människor som dig och mig.

Men >> undersökning visar att 65% tycker sharia-lagar är viktigare än lagarna i det landet de lever i.
Det vill säga saker som: mannen bestämmer över kvinnan och barnen, dödsstraff för homofila och muslimer som går ifrån den islamska tron, barnbrudar, fysisk avstraffelse för brott mm.
I Mellanöstern är procenten 80-100% - islam är inte bara en religion, men ett levnadssätt och en ideologi. 

Judiska synagogen i Malmö bakom taggtråd
Jag ser i 2015 ett Sverige med ungdomsarbetsledighet på 24%, brist på bostäder, och en välfärd som byggs ner. 

Ett Sverige där judar i Malmö inte kan färdas trygt på gatan, där Svt intervjuade ”judemobbare” som sade:
”Jag vill också göra något för palestina.”

Jag ser ett Sverige där Polisen i utförlig rapport berättar om 55 områden, där ambulans och brannbilar måste ha poliseskort och pansrade bilar för att åka in, och där polisen inte klarar utföra sitt arbete så som de önskar.

Det är samhällen inanför vårt samhälle, som Polisen säger styrs av kriminella, och vi kan inte låta detta fortsätta.
Varför låter politiker detta få fortsätta i Sverige?

Som >> Prins Charles säger, så är det svårt för många att tänka sig - nästan otänkbart- att människor som får komma till vårt fredliga land, inte sätter pris på demokrati, yttrandefrihet, och de värdier vi sätter så högt, och som hela vår civilisation är byggat på.
Det är nästan otänkbart att  många av de vi har tagit emot med öppna armar, som har flyktat från krig och elende, inte är tacksamma för att leva i det samhället vi har byggd upp. 

Sen är det framväxten av IS/ISIS/ISIL i Syrien och Irak, som nu också finns i länder som Libanon, Libyen, Jordan, Egypt med flera.
Vi  läser varje dag i tidningarna om ett krig i Mellanöstern genomsyrat av en valdlighet världen alldrig har sett förut, och som trugar säkerheten i hela Europa.
Vi ser en växande radikalisering.
Dessa muslimers mål utgår från de islamska skrifterna: Genupprätta kalifatet.
 
MEMRI:Tayseer Al-Tamimi, Ledande palestinsk dommare 2013. Kollar du vad muslimska ledare själv säger på arabiska, får du höra vad deras mål är. Inget självstyre på Gaza, men genupprätta kalifatet med Jerusalem som huvudstad.
Det är inte mer än 100 år sedan islam var just en stormakt, och den har varit det i århundrar.
Det strakte sig in i Europa, like till Österrike.
Det är ingen självklarhet ätt detta inte kan hända igen. 
Vi har sett många exemplen senaste tiår på att det skall inte så många stycken till för att skapa kaos i ett land.

Det finnas ett ökande antal muslimer i Sverige och västen som blir radikaliserade. Många kan var emot terror, men ändå önska att sharia-lagar skall styra det svanska samhället.

Detta handlar inte om synpunkt, men om fakta.
Det är svårt att få fram fakta i Sverige, för man slepper inte till i media, och det är en politisk korrekthet som politikerna måste kasta i soporna om vi skall lösa de stora problem som vi står överför.
Ta dig tid till att kolla lite på islamsk ideologi och situationen i Europa, och tala med andra om det.
Lyssna till vad muslimska politiker och religösa ledare själv säger via MEMRIs översättning >> HÄR.

Är det ok om extrema islamska religösa ledare som talar vald och hat, inviteras till Sverige och talar i svenska moskeer?

Är det ok om barn på koranskolor i Sverige undervisas i att hata judar och kristna och älska vald och jihad helig krig för att sprida islam?

Är det ok om barn av muslimska föreldrar i Sverige blir könsstympad, giftat bort mot sin vilja, och inte får delta i svenska samhället som svenska ungdommer?

Är det ok om muslimer i Sverige inte vågar förlata islam för hot och vald från familjen?


Detta är inte rasistiskt hatprat.
Det står utförligt beskrivits i de islamska skrifterna.
Det finnas människor inom Polisen och Migrationsvärket som känner till problemerna, men det är inte något man får tala mycket om i svensk media.

NEI - Det måste för all del  inte bli någon hets emot muslimer. 
Det är inte det det handlar om.
Men det måste vara på sin plats att kunna be muslimer ta ett uppgör med de delar av islam som är valdlig och emot männskliga rättigheter.



Om den första Pegida markeringen i Malmö:

Är det möjligt att veta hur många som egentligen hade mött upp och som stod utanför spärringarna, eller som gick hem?
För att komma fram, måste de gå förbi rasande motdemonstranter som hade mött upp en halv timme före Pegida.
Polisen hade satt upp sperringar som de måtte forsera.
Det var satt ut rykten om att de måtte legitimera sig för polisen inan de fick sleppa in på området där Pegida var.
Även om dessa rykten blev avsannade, gjorde de sin inverkan.
Det fanns ingen anonymitet. De som vågade sig in till Pegida, blev mött av Svts kameror.
Det låter, och ser ut som, om det krävdes mycket mod att gå in till Pegida, eller hur?
 
Foto: Sydsvenskan. Pegida Malmö, 9.febr 2015

Tyvärr valde Svt att inte tecka ljudet från talarna, men i stället ljudet från motdemonstranterna.
Det var ett politiskt val på förhand, vad de ville dokumentera.

För de som öppet står fram och stödjer Pegida, finns dessförutom risken att bli av med sitt arbete. Det har händt i flera länder, blant annat Norge.
Och det finns en reell risk för hot från islamska miljön.
Hur vansinnigt är egentligen inte det, att människor i Sverige lever med skjult adress – för att ha publiserad en teckning??


Något att tänka på för Pegida och andra som arbetar mot det hot som islamsk terror utgör är att nytta sosiala medier för att få fram fakta och statestik på islam och situationen i Sverige och Europa.
Att hålla informationsmöte där ingen motdemonstranter finns, och streama via till ex. Ustream, så människor kan delta hemma via sin dator, kan vara ett sätt.
Det måste finns många duktiga kunniga människor i Skandinavia, som kan dela av sin kunnskap om detta viktiga tema, som inte är möjligt att diskutera i (o)demokratiska Sverige pr i dag.
Pegidas mål måste vara att hålla alla rasister och nazister borta, och bli en seriös aktör i svenska samhället.
Och efterhand också invitera politiker, polisen och andra offentliga aktörer i debatten om att ta vara på vår demokrati och trygghet.

Om Pegida kan utveckla sig till detta vet jag inte.
Men att behovet och möjligheten finns, är säkert.

Jag uppfordrar alla antirasister och antinazister – vanliga människor som dig och mig- som är oroad över hotet från extrema islam, till att stödja Pegida, och allt annat arbete som görs för att upprätthålla frihet, jämnställdhet, demokrati och frid i vårt vakra fridfulla land.

UPDATE AUG. 2016
Tyvärr är fortfarande trycket mot de som inte är politiskt korrekta fortfarande hårdt. Det var för tufft för Pegida i Sverige 2015.
Fortfarande sitter Sveriges politiker och svenska folket och håller andan, väljer att blunda, och hoppas på det bästa - något som är ett mycket dårligt försvar.

POLITIKER:TÄNK IGENOM DESSA PUNKTER.

Oppositionspolitikerna verkar vara nöjda - det har vi inte tid med när världen ser ut som den gör, och det bara är fråga om tid innan det blir värre. Ni politiker ansvarar personligen så länge det finns MYCKET att göras för att förhindra terrorattacker.

Riksdagen har ändrat lite på vilkåren, som gör att några väljer att åka hem, men flera begår kriminalitet för att väga upp för mindre statligt stöd.
Tannlöst och fegt är mitt betyg på politikernas handtering.

Det är infört "ID-kontroll" vid gränsen, men det fungerar dårligt. Att lässa nya uppgifter på den redan överbelastade Polisen, utan mer bemanning, ressurcer och lön, visar en totalt saknande insikt i konsekvensanalys och strategi.
 
Vi måste förstå att detta inte handlar om hets mot folkgrupp eller hot mot en kultur - det handlar om att vi måste stå upp mot islam, som en vilken som helst annan hotande ideologi. En ideologi som redan 2014 sa de var i krig med oss i Väst, och som vill underkasta oss islam.


KOLLA OCKSÅ:


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar