mandag 7. desember 2015

R.Santorum: Vi befinner oss i början av WW3 (VIDEO)

 


 Richard John "Rick" Santorum är presidentkandidat till valet i USA.
Han är född 10 maj 1958 i Winchester, Virginia, och är en amerikansk republikansk politiker. Han har representerat delstaten Pennsylvania i båda kamrarna av USA:s kongress, först i representanthuset 1991-1995 och sedan i senaten 1995-2007. Han kandiderade i de republikanska primärvalen inför det amerikanska presidentvalet 2012. Santorum är uttalat värdekonservativ.




VÄRLDEN BEHÖVER STRATEGISKA LEDARE
Världen behöver inte ledare som vänder kappan efter vinden, och talar det folk önskar att höra. Världen behöver ledare som har insikt i tiden vi lever i, och insikt i de som säger de vill bekämpa oss och allt det vi står för i den västliga världen.
Världen behöver ledare som är kloka och modiga, som är strateger, och som vet vad som står på spel.
Som Santorum säger: "Antingen vi gillar det eller inte, så är vi i en helig krig, och det är avgörande att vi vet vad vi gör."


DITT STÖD ÄR VIKTIGT
Vi behöver sådana ledare också här i Sverige. Vi har här hemma sett en samlad politisk vänding i flyktningefrågan. Det är viktigt att stänga gränsen inte bara därför att Sverige är på väg till att förstöras som land, vid att polis, välfärd, skola, bostäder, krisberedskap- allt - är på väg att kollapsa.
Men det är också viktigt att stänga gränsen därför att bland migrantströmmen finns terrorister från islamska staten ISIS/ISIL. 

Denna samlade politiska vänding av Socialdemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna och Folkpartiet, försöker nu att införa den politik som Sverigedemokraterna har kämpat för i årotal. De har förstått att SD har haft rätt hela tiden - så som också Hans Rosling har sagt. 

Men våra politiker är allra mest upptagna av att inte samarbeta med SD- det partiet som har det klaraste syn, och som vågar ta tag i dessa svåra frågor vidrörande islam och terrorism.


SD, LYKTAN I DET POLITISKA MÖRKRET I SVERIGE
Därför ökar Sverigedemokraterna sin uppslutning bland det svenska folket.
Därför är det viktigt att stämma på SD och melda sig in i SD, för att säkra att vi får ett politiskt styre i Sverige som förstår att demokratin och välfärdsstaten i Sverige står på spel.

Jag är glad för att många nu vågar stå fram och stödja SD. Också inom media. Bara det att människor inte vågar tala om vad de tycker, är ett oroväckande signal som inte hör hemma i en demokrati.


Lyssna till Rick Santorum, en politiker som har god insikt i vad världen står överför, som känner fienden, den apokalyptiska islam.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar