søndag 13. desember 2015

Sverige vaknar: Nu måste vi lära oss att kämpa för våra värden och vårt land

Från demonstration i Frankrike. Ett slagord som blir använd är: Sekularism är djävulens religion


  
D-DAGEN
D-dagen kommer för mig alltid vara 17.november- Den dagen föll en stor sten från mina skuldrar. Så länge har jag väntat på att myndigheterna och svenska folket skulle ta till sig den dokumenterade verkligheten om islam och vårt land, som också jag har förmedlat mycet om på denna blogg. När jag 17:e november lyssnade på Svts Aktuellt, fick jag hopp om att snart kommer erkännelsen att landa hos våra politiker.
Videon finns längst ner på sidan.
 
DEN RENA SANNINGEN
På Aktuellt kl 21, hörde jag 17.nov för första gång i svensk media, en människa lägga fram en insiktsfull och faktabaserad översikt över situationen i Europa och världen, och vad som väntar oss. 

Inte den pyntade versionen, som så ofta presenteras – ”för människor kan ju bli rädda”. Men den sanna versionen, så som det är, och som som det kommer att bli.

Thibault de Montbrial, terrorforskar, och tidigare fallsjärmjägare, ger en mycket nödvändig input i den svenska värklighetsbilden:

EUROPA ÄR PÅ VÄG IN I STÖRSTA KRIGET SEDAN 2.VÄRLDSKRIGET.
Vi har i Europa vuxit upp i fred, vi känner inte till ondska och krig, så som tidigare generationer gjorde, som kämpade de to stora världskriger. Vi vet inte vad det vill säga att kämpa för våra värder, och vårt land, men NU MÅSTE VI LÄRA OSS DET.

Kanske måste vi höra vad Montbrial säger, många gånger; innan vi förstår –
Det är som när man drabbas av en alvarlig sjukdom som cancer: Man måste höra det igen och igen, för det är svårt att ta in så hemska saker.
Men det är nödvändigt om vi skall överleva som nation, som världsdel.
Vi måste se på allt med nya ögon.

HUR MÅNGA TERRORATTACK MÅSTE HÄNDA INNAN VI- OCH NATO- ERKÄNNER ATT VI ÄR I KRIG?

Man kan säga mycet om orsakerna till att vi inte har sedd verkligheten, men det första vi måste göra nu, är att förstå att vi kan inte prat förnuft med människor som ISIS/ISIL. De har som mål att införa islam och sharia lagar över hela världen. Bara i Frankrike finns minumum 5-6000 jihadister Det är inte mer än 100 år sedan kalifatet var världens supermakt- kommer vi ihåg det?

Frankrike i dag har 100 000 som är ”sympatisörer”, för att säga det försiktigt, berättar Montbrial.
Det  skall inte mycket fantasi till för att föreställa sig vilken fara det kan utgöra mot Frankrike. Alla europeiska länder kan stå överför samma situation hemma. Den muslimska andel av befolkningen öker med över en milljon som följd av Europas öppna gränser.
Vi måste förberäda oss, inte passivt, men agera. Krig är fult, och krig är mycket arbete.
LENKER: LYSSNA TILL PRINS CHARLES & GEERT WILDERS
”Verkligheten nu är att vi tvingas möta döden, och vi tvingas döda, och vi måste säga de orden utan att det darrar i rösten”, säger Montbrial.


Vi måste lära oss att stå upp för och kämpa för vårt land, våra barn och till ära för vårt lands kristna kulturärv och vårt lands värden: Frihet, jevnställdhet, demokrati.

”ISIS/ISIL använder våra egna ungdomar som infanterisoldater mot oss, säger Montbrial vidare. ”Vi måste döda alla europeer som strider mot oss i Syrien och Irak – innan de dödar oss”.
Svårt? Ja. Hur skall vi gå från öppna hjärtan till stängda gränser?

Kan verkligen människor som vi tar emot och delar vår demokrati och välfärd med, verkligen önska att skada oss?  

Många är fredsälskande, och omfamnar vår frihet och demokrati. Men ja, tyvärr, det finns också många som hatar vår demokrati, och som önskar sharialagar istället för vår svenska lag. Och dessa utgör ett hot också mot de sekulariserade muslimer i Sverige. Om inte vi kan trygga deras säkerhet i Sverige, var någonstans kan de hitta säkerhet?
 
Bild från ISIS/ISIL propagandafilm, som viser de länder de har erklärad krig emot.

REGLER I KRIG 
Det finns oskrevna regler när vi befinner oss i krig.
-      Vi kan vara säkra på att alla spionerar på alla; så som alltid.
-      Det vi läser i tidningen inte är hela sanningen.  



Det bästa är att läsa nyheter online, från olika land och värdsdelar. Det är interessant å se olikheterna i hur de flesta fremstiller "verkligheten".

-      Det är naturligt att ett land önskar framstå som starkt och inte framställer sig som svag.
-      Det är också naturligt att journalister/bloggare/alla skall vara ärlig i sin skildring av samhället, men inte skriva eller på något sätt uppträda så man setter i vanry sin egen militär, polis eller annan viktig myndighet.
-      Däremot är det psykologiskt viktigt att skriva om motpartens förluster, och vår övermakt, för att hålla motet uppe hos soldater och alla inblandade.

Det händer jag saknar det viktiga politiska stödet hos flera svenska medier.

-      Inte minst är det viktigt att lägga partipolitisk gevinst bort, nu,och samlas till det bästa för Sveriges säkerhet. Det innebär att sluta frysa ut landets 3:e största parti SD. Update pr mars 16: SD är nu landets största parti,28,8%, Yougov.
 


EN NY VÄRLDSBILD
Vi behöver alla säga som professor Hans Rosling nu: SD har haft rett hela tiden. ”Det var rysligt svårt, jag skulle stå där på scen och tala om att det Jimmie Åkesson har sagt i två-tre år är fullständigt rätt, det var själva utmaningen.”


Vi måste vara villiga till att förändra vår bild som vi har på världen.
Vi måste slippa tag i verkligeheten ett tag, och plotta in en ny bild, som stämmer överäns med världen som den är i dag.

Vi ska klara det.

Lyssna nu till Montbrial, och försök att ta det till dig. Han är ingen extremist eller konspiratör – Allt vad han säger är information du kan hitta bekräftad online från alla västliga länders säkerhetstjänst.

 


Kolla Också:
EU-varning till politiker: Förbered Sveriges folk ...


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar