søndag 6. desember 2015

Viktigaste orsaken till att stänga gränsen (VIDEO)


Skickade ISIS/ISIL terrorkrigare till Paris bland flyktningar från Syrien?

Minst två av terroristerna kom till Europa med flyktningeströmmen. De hadde syriska pass, som vi vet kan utstädas av ISIS/ISIL, och de blev registrerade som flyktningar på ön Lobos i Hellas en tid tillbaka. (Washington Post):


900 000 flyktningar och migranter har ankommit Europa så långt i år. Några av dom är terrorister. 
Det är svårt att skilja vem som är terrorist och vem är inte. Många id-papirer går inte att lita på. 
vi vet efter terrordåden i Frankrike i nov 2015, och utifrån dera ägna uttalanden, att ISIS/ISIL planerar fler attacker i Europa, och att många av de som utfört terrorattacker, har varit i Syrien och "tränat". Det är inget konstigt i att de ankommer Europa via flyktingeströmmen - det är lättare att gömma sig, och svårare att bli upptäckt.

Terroristerna utgöras inte av män mellan 20 och 50 år. Självmordsbombaren kan vara en 10 år gammal flicka, som i Nigeria i januari. Terroristen som attackerar med kniv på gatan kan vara en 12 årig pojke, som i Israel förra veckan. Israel och hela världen upplever många terrorangrep från unga tonåringar. 

VALDET GÖR OSS OTILLPASSA
Vi har svårt för att föreställa oss detta, men hat emot judar, kristna och människor som inte tror på islam, såkallade kaffir, utgör en stor del av islam, och det sägs fram i böner, och talas om i moskeerna. Även i moskeer här hemma i Sverige. Om du inte känner till islam, så behöver du ta dig tid att göra det nu. Vi har varit förskånat för krig i lång, lång tid. Men ISIS/ISIL har erklärad oss krig, och det skall vi ta på största allvar.
 
ISIS/ISIL varnade i somras att de ville skicka 500 000 terrorister till Europa.
Vi ser hur mycket skada 5-10 personer kan göra.

100-200 stycken kan stänga elförsyningen, occupera mediahus och viktiga byggningar, de kan förorena dricksvattnet och en rad andra saker som kan få ett land i kne. 
I alla fall för en period.
Därför behöver vi vänner i Europa mer än någonsin, som kan står upp för oss, hvis vi skulle tränga det.

Tid för att geninföra värnplikten också. Rusta vårt försvar, militär, polis, och krisberädskap. Men migrantströmmen tvinger oss redan i kne, på alla områden. Polisen säger"vi har inte kontroll", alla etater ropar varsku. Lyssna till dom!

Flyktningar och migranter bör inte skickas vidare till andrea kommuner,men till flyktningläger i länder runt Syrien för de som är flyktninger, och till hemlandet de som inte utsätts för fara där. 
Och flykninger och migranter bör inte skickas till andra EU länder. EU måste bestämma sig för 2-3 alternativa flyktningeläger, dit människor kan åka, och få lugn, vara med å bygga upp tillbodet i lägeret. En plats där männoskor måste ges hopp, hopp om att snart få tillbaka sitt land. Kanske ibefattar detta också ett Kurdistan.

 "Skicka dom till SaudiArabien", säger Robert Spencer i videon. "De har samma språk, kultur och religion." Men Saudierna vet att det finnas terrorister bland dom," fortsätter Spencer.

Sekulariserade muslimer som lever i Sverige och omfamnar demokratin, måste nu kämpa för att vi ska få behålla detta. Stå fram! Detta är det viktigaste akkurat nå for oss alle - stå opp och kämpa. Våga ifrågasätta islam, våga vara öppen på att du älskar det svenska samhälle och kultur. Och låt oss kava upp armarna och jobba, på alla plan, med dessa frågor som hotar vårt land.

VIT OM KONSEKVENSERNA
Hela Europa är i fara nu. Om du önskar sleppa in migrantströmmen, måste du veta, att det kommer att ändra Sverige som land och välferdsstat.
Om vi inte försvarar vårt land, och vår välfärdsstat, går vi en mörk framtid i mötes.
De som ändå vill ha öppna gränser, bör tänka egenom om det kanske vore bättre att dela Sverige i två, där migranterna som är vana med värme och gillar stora byar, kunde få södra delen av landet. Medan vi svenskar, som är vara vid kyla och stora skogar, kan flytta till nordligaste delen, kanskje från Stockholm och uppåt.
   

Ungarns statsminister, Orban, skall få avsluta artikeln, jag tror vi kan känna oss igen i det här i Sverige:

 
Orban menar det eksisterar det en «överväldande logisk» sammanhang mellan terrorisme och strömmen av muslimer inn i Europa.
"Dette är helt öpppenbart. Det har inget att göra med hvrvidt vi gillar det eller inte.

Majoriteten av västliga ledare fornekar fakta."

Orsaken til ldenna förnekelsen är enligt Orbán en politisk korrekthet som har «gått amokk» i Europa. Så ökas gapet mellan folket och ledare, något som destabiliserar hela den felleseuropeiska politiken, menar Orban.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar