onsdag 15. juni 2016

Vad behövs i kampen mot ensam-vargarna?




Länder utanför Europa, som till ex Israel som verkligen känner islamsk terror, ser klart att Europa befinner sig i en farlig situation. Vi har misslycktas stort i att bedömma hotet mot oss, och vi måste nu börja inse vilken fara vi befinner oss i, och börja kämpa.
Bilden är från en ISIS video som refererar till nio Paris terrorister. England har 5000 soldater klara att rycka in som stöd för polisen – vad har Sverige förberedd? EUROPOL varnar och ber EU länder förbereda även för CBRN-vapen.
Det viktigaste arbetet en politiker har, är att försvara Sverige och det svenska folk.
Alla invandrare som är sekulära och stödjer svensk lag – om de inte skall kunna vara säkra i Sverige, var då någon stans kan de hitta frid?

Det har varit förbjudet att tala sanning i Europa. Islams hårda kritik och angrepp mot de som talar sannning om islam, ligger fortfarande som ett klamt tecke över Europa.

Men det är ledande politiker inom Europa och Sverige som inte tillåter människor som har en klar analys av vad som pågår i Europa i dag, att tala om detta.

Att tala nedlatande om klarsynta människor, och avfejda som islamofobi och rasism, är ett mycket farligt misstag.

Vigtigt nu är arbetet med att spora upp ensamma vargar, som utför terrorattacker ensamma.





LETA I SOCIALA NÄTVERK OCH I MOSKEERNA
·         Övervaka och analysera sociala nätvärk och internet.

·         Ha lagar som möjliggör för Polis och domstol att arrestera och förvara teorrormistänkta i förebyggande syfte.
Det att kunna arrestera en som tweetrar om att utföra en terrorhandling, kan förhindra en ensam-varg attack.
·         Muslimska samhällen måste aktivt deltaga i att förhindra terrorattacker.
Terrorister är ofta radikaliserad på nätet, men vi hör i Europa om imamer som förfektar sträng sharia, och stöd till ISIS/ISIL. Även om inte imamen är radikal, så kan man kan man hitta islamistiska hållningar och kontakter i styrelsen till moskeerna.
Norska Rights.no har dokumneterat mycket om detta. Vi har också sett flera dolda upptag från moskeer, med samtal med imamer.
Muslimerna måste ut ur offer-rollen, och börja ta mer ansvar för att rapportera mistänkliga handlingar,ord, eller upptreden. Det är helt nödvändigt, och måste vara ett krav.
Ingen muslimsk förening borde få ekonomisk stöd, utan först inrulleras i ett kontinuerligt samarbete om förebygging av terrorism.
De måste också arbeta aktivt för att överbevisa islamister om hur deras handingar kan skada familj, vänner samhälle, och sig själv. Förvar och utvisning måste användas i största möjliga omfattning.

Terrorister som redan åkt till Syrien måste fråntas sitt svenska pass och ev medborgarskap, och naturligvis inte få komma tillbaka till Sverige. De utgör ett stort hot med sin kunskap om att organisera och driva krigföring.
 

AVSKRECKANDE MEDEL

Avskräckande medel är mycket viktigt i förebyggande syfte.
Det sänder signaler om att terror inte löner sig.

Sådana signaler kan vara:
·         Utvisning till hemlandet eller till Syrien

·         Förlora medborgarskap

·         Reaktioner överför hans familj kan vara speciellt förebyggande, därsom de inte har medverkat till gripandet.





KÄLLOR:

    Analysis:What needs to be done against the lone wolf,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar